Build up your next
business chapter

ROCA Investments se adaptează mereu la realitatea economică și acceptă provocările prin care trece un business, astfel că identifică oportunități acolo unde alții văd doar riscuri.

ROCA Industry, un holding de materiale de construcții lansat de ROCA Investments

ROCA Industry reunește toate companiile din portofoliul ROCA Investments din domeniul materialelor de construcții cu scopul de a le oferi o strategie comună și de a asigura sinergii în activitatea lor.

Build up your next
business chapter

ROCA Investments se adaptează mereu la realitatea economică și acceptă provocările prin care trece un business, astfel că identifică oportunități acolo unde alții văd doar riscuri.

Cine suntem?

ROCA Investments este o companie de private equity care oferă soluții de capital și parteneriat activ pentru consolidarea și scalarea IMM-urilor  românești

ROCA Investments oferă soluții de capital și parteneriat activ pentru revitalizarea și consolidarea afacerilor românești care traversează momente de dificultate, pentru companii care au potențial de creștere accelerată și au nevoie de un partener în acest sens, dar și pentru companii care caută să transfere managementul businessului în mâinile unor executivi performanți. Cele două promisiuni ROCA pentru partenerii săi sunt unice, relevante și sustenabile: perspectiva diferită prin care definește riscul și implicarea directă în business („skin in the game").

În spatele acestei companii se află un grup de antreprenori și manageri experimentați în business, implicați și dedicați, care contribuie prin capital și knowledge în toate proiectele ROCA Investments.

Rudolf

„ROCA Investments înseamnă Romanian Capital și este o inițiativă a comunității de business românești, reprezentată la cel mai înalt nivel de mari antreprenori locali, manageri cu experiență și companii reputate, cu scopul de a contribui la îmbunătățirea calitativă și la consolidarea mediului economic național, prin dezvoltarea unei culturi asociative și participative. ROCA Investments este o călătorie de drum lung, propusă antreprenorului român aflat într-un moment dificil pentru afacerea și visul său.”  - Rudolf Vizental, CEO ROCA Investments

Viziunea ROCA Investments

Structura economiei naționale este dezechilibrată, cu un strat de mijloc inconsistent, ceea ce face mediul de afaceri românesc instabil și fragil. 

Consolidarea IMM-urilor este cheia dezvoltării economice durabile a țării. Iar ROCA Investments poate să facă acest lucru datorită unei abordări unice pe piața românească: aceea de a vedea oportunitățile pe care riscul evident le ascunde de obicei, de a-și sufleca mânecile și a intra în joc.

Cum facem noi lucrurile?

Implicarea ROCA Investments într-un business aflat în impas atrage avantaje precum: creșterea bonității pe piață, crearea unui cadru stabil și sănătos pentru protejarea businessului, a brandului sub care businessul operează și a viziunii fondatorilor.

rudolf-video

Cui ne adresăm

Roca este o soluție dedicată IMM-urilor care au potențial de creștere accelerată și au nevoie de sprijin în acest sens, care se află într-un moment de dificultate și care au nevoie de un partener pentru a trece peste acest impas, dar și către companii care caută să transfere managementul businessului în mâinile unor executivi performanți.

Inchide