De ce un Advisory Board

Evoluția ROCA Investments are un ritm rapid și un puternic caracter inovator. Compania a crescut, de la „o soluție pentru companii mici aflate în dificultate", la una care are tranzacții cu multe companii medii, sănătoase, care împărtășesc aceleași valori. Odată cu expansiunea ROCA s-a născut și ideea unui advisory board care să răspundă nevoilor noastre de adaptare și scalare rapidă și care să completeze cultura noastră organizațională de creștere și dezvoltare și învățare continuă.
Apelarea la experiența unor specialiști care au trecut deja prin aceste etape din viața unor companii constituie o perspectivă mai amplă în activitatea strategică, o modalitate de identificare mai rapidă a oportunităților, o formă de a evita anumite greșeli precum și o soluție de a dezvolta comunitatea de antreprenori în jurul acestui proiect. Membrii selectați acoperă arii de specializare precum: piața de capital, cultura corporativă, politica de personal, juric și leadership.

Misiunea Advisory Board
Într-o economie dinamică, în care oportunitățile și provocările sunt în permanentă schimbare, rapiditatea în luarea deciziilor este mereu un factor cheie.
Drept urmare, misiunea acestui board este de a contribui, prin expertiza sa, la luarea deciziilor pe termen lung dar și a celor care țin de adaptarea la contextul pieței, astfel încât obiectivele ROCA să fie atinse.
Scopul comun este ca acele business-uri cu potențial de creștere, dar care au nevoie de resurse pentru a trece la nivelul următor, să beneficieze de tot know-how-ul și sprijinul pe care îl aduce ROCA Investments - o soluție dedicată brandurilor Made in Romania din aproape orice domeniu de activitate.